LIVE WEBINAR
ISO 9001:2015  | Cum implementăm noile cerințe ale standardului: contextul organizației, managementul riscului

Standardul ISO 9001 a fost emis încă din septembrie 2015. Perioada de conformare a organizațiilor care au deja un certificat ISO 9001:2008, este maxim luna septembrie 2018.

După aceasta dată, certificate emise conform standardului din 2008 nu vor mai fi valabile. De aceea, avem nevoie să abordăm în mod planificat un proiect de tranziție la noile cerințe, astfel încât să ne asigurăm că ne vom păstra certificatul, iar la auditul de terță parte al organismului de certificare nu vom avea neconformități majore.

Dar, modificările standardului actual față de ediția anterioară din 2008 sunt majore, este vorba despre un nou mod de a aborda Managementul calității.

Dacă vreți să știți cât mai multe, să acumulați informațiile necesare pentru a stabili planul necesar pentru tranziție și pentru a implementa în mod corect toate cerințele standardului, vă sfătuim să vă instruiți, să înțelegeți standardul și noua abordare a managementului calității !

Asa ca, vă invităm la webinarul nostru și veți avea ocazia să aflați tot ce trebuie să stiți despre noul standard ISO 9001:2015, despre modificările importante în Managementul Calității, și, mai ales despre modalități de implementare a acestor cerințe.

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Follow us !

VA MULTUMIM si ASTEPTAM SA NE INTALNIM ON-LINE !