Avantajele certificarii ISO !

Inainte de toate, ar fi corect sa revedem cateva aspecte importante, legate de afacerea dvs...

De ce va aflati in afaceri ?

Cei mai multi oameni de afacere raspund la aceasta intrebare cu raspunsul cel mai simplu: "Ca sa fac bani !".

Este foarte corect. Insa pentru a face bani, dvs. va trebui:

  • sa livrati un produs sau un serviciu

  • sa dati pietei ceea ce aceasta isi doreste, adica livrati produse/servicii care sa indeplineasca cerintele clientilor (ale pietei respective)

  • sa livrati produsul/serviciul atunci cand piata, respectiv clientii il doresc, respectand anumite conditii de timp

In cazul in care, oricare dintre cele trei conditii de mai-sus nu este corect indeplinita, afacerea dvs. va fi in pericol...

Este importanta certificarea ISO ?

Este de la sine inteles ca principala dvs. preocupare este sa gasiti metodele de crestere a afacerii, a organizatiei dvs., si sa evitati situatiile de criza.

Suntem siguri ca fiecare dintre dvs. v-ati organizat afacerea si aveti propriul sistem de management care va permite controlul tuturor proceselor, distribuirea si analiza datelor interne, definirea si urmarirea obiectivelor la nivelul organizatiei, responsabilitatile managementului. In aceste conditii, probabil ca va intrebati de ce va trebuie o certificare a propriului sistem ? Iata raspunsurile simple la cateva intrebari frecvente ...

De ce este necesar un Sistem de Management al Calitatii (SMC) certificat ?

Pentru ca in acest fel veti avea confirmarea faptului ca societatea / organizatia dvs. respecta cerintele standardului ISO 9001:2008 privind Sistemele de Management.

Ce inseamna certificarea ISO 9001 ?

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

Avantajele certificarii ISO

bullet pastrarea pozitiei de piata si cucerirea a noi nise de piata;
bullet imbunatatirea imaginii organizatiei si plasarea acesteia pe piata concurentiala intr-o pozitie avantajoasa;
bullet coordonarea si conducerea activitatii intregii organizatii intr-un mod planificat si sistematic, conform principiilor managementului calitatii;
bullet cresterea increderii partenerilor de afaceri (clienti, furnizori) in serviciile si produsele oferite, precum si in respectarea conditiilor contractuale asumate;
bullet cresterea satisfactiei clientilor prin indeplinirea cerintelor acestuia, generand incredere
bullet confirma partenerilor (clienti, furnizori) ca societatea functioneaza pe baza unui sistem de calitate recunoscut international;
bullet crearea cadrului pentru imbunatatirea continua a proceselor interne;
bullet imbunatatirea performantei produselor si serviciilor livrate clientilor;
bullet avantaje economice generate de scaderea ponderii produselor defecte, scaderea clientilor ce migreaza catre alte companii si scaderea nemultumirilor clientilor;
bullet adaptarea activa si sistematica la modificarile conditiilor pietei;
bullet transparenta si eficienta proceselor interne ale organizatiei;
bullet indeplinirea conditiilor de participare la licitatii.
Solutiile noastre vor raspunde necesitatilor, dorintelor si posibilitatilor dvs.

Suntem deschisi si receptivi, iar contractele incheiate cu clientii nostri respecta intotdeauna directia negocierilor purtate.
Dorinta noastra este sa avem o relatie bazata pe incredere, respect si corectitudine cu toti partenerii nostri.
Ce spun clientii nostri ..."Am inceput colaborarea cu SC ThesanCo SRL in anul 2008 si am avut deosebita placere sa gasim profesionalismul si sprijinul de care aveam nevoie pentru mentinerea si imbunatatirea sistemului integrat, certificat in anul 2007. Avand in vedere acestea, recomandam cu incredere firma Thesanco pentru consultanta in acest domeniu. Mentionam ca pe parcursul colaborarii noastre, si-a achitat cu promptitudine si profesionalism obligatiile contractuale si de aceea activitatea intre companiile noastre continua si acum." (Administrator INCAS - Liliana Tudor)


"... putem sa afirmam fara nici o indoiala ca firma ThesanCo SRL este un partener de incredere, ce ofera nu numai servicii de calitate, dar mai ales solutii pertinente in abordarea managementului unei organizatii. Seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul dovedit de ThesanCo SRL, ne-au demonstrat ca aceasta societate dispune de managementul, competenta si experienta necesare pentru a activa cu succes in acest domeniu, fapt pentru care o recomandam si altor companii interesate. " (Administrator FORUM INDUSTRY - Paul Burian)


"Putem caracteriza serviciile ThesanCo drept excelente, incepand cu seriozitatea în abordarea obligatiilor contractuale, pana la promptitudinea si profesionalismul cu care si-a indeplinit aceste obligatii asumate. Ca urmare a acestei foarte bune colaborari, recomandăm furnizorul de servicii de consultanta ThesanCo si altor companii ce doresc sa-si implementeze un Sistem de Management propriu (conform standardelor internationale ISO) si sa certifice acest sistem." (Director General BELGIAN INVESTIMENT S.A. - Irinel Hagiu)


"Pe tot parcursul derularii relatiilor contractuale, reprezentantii ThesanCo au dat dovada de un inalt grad de profesionalism, indeplinindu-si toate obligatiile stipulate in contract, la termenele prevazute si de o calitate ce nu poate fi pusa la indoiala ... Putem spune ca ThesanCo este furnizorul de servicii de consultanta ce raspunde intotdeauna cu promptitudine la solicitarile clientilor, oferind nu numai servicii de calitate, dar si solutii la cerintele proprii ale clientului." (Director General SAMARA S.R.L. - Constantin Samara)

Despre Sistemele de Management

Intelegerea complexitatii sistemului este esentiala pentru realizarea unei conduceri efective si eficiente a organizatiei / companiei.

detalii aici ...

Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...

Modele documente SMC

Care este metoda optima pentru a avea documentatia SMC proprie cu "costuri minime" ?
Cum sa minimizati cheltuielile legate de obtinerea certificatului ?

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !

Costul certificarii ISO ?...

Pentru a avea o cotatie a serviciilor noastre, completati formularul Cerere de oferta, trimiteti aceste date si veti avea in cel mai scurt timp, o estimare a ofertei noastre.

Puteti utiliza formularul on-line sau puteti descarca formularul in format pdf sau in format editabil, pe care il veti trimite completat la faxul 0371 609.664 sau pe email la office@calitate-management.ro.

Va asteptam !