COMANDA - Kit-uri Documente Sistem de Management

Felicitari, pentru hotararea dvs.!

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai-jos, sa va asigurati ca datele inscrise sunt corecte si sa apasati butonul "Trimit comanda !"

Revedeti precizarile de la pagina "Termeni si Conditii" ! Conform acestora,

"... calitate-management.ro prin proprietarul sau, ThesanCo SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, compania / organizatia pe care o reprezentati, sau orice alta persoana (juridica sau fizica)."

Precizari:

1.  Dupa primirea datelor transmise prin aceasta comanda, unul dintre consultantii ThesanCo va inregistra comanda si va prelucra datele tehnice si comerciale.

2.  In termen de maxim 12 ore de la receptia comenzii, ThesanCo va emite factura proforma aferenta.

3.  Factura proforma se intocmeste in lei, conform valorii din lista de preturi, pentru kit-ul comandat.

4.  Factura proforma transmisa pe e-mail va avea un termen de plata de 5 (cinci) zile de la data transmiterii.

5.  Daca proforma nu este platita in termenul scadent, comanda se anuleaza, iar clientul va trebui sa inregistreze o noua comanda, in cazul in care doreste in continuare sa achizitioneze unul din kit-urile prezentate mai-sus.

6.  Dupa ce confirmarea platii este receptionata de catre consultantul responsabil cu derularea comenzii, acesta va livra Clientului kit-ul cu documentele comandate si achitate.

7.  Livrarea kit-ului comandat se face pe e-mail sau prin furnizarea unui link pentru download.

8.  Consultantul va fi responsabil de intreaga derulare a comenzii, astfel incat sa se asigure ca la final Clientul va avea toate conditiile de utilizare a produsului achizitionat pentru scopurile sale precise.

9. Produsul (Kit documente SMC / SMI) va fi livrat impreuna cu licenta de utilizare corespunzatoare.

Important: Preturile precizate in oferta.sunt fara TVA (20%).

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Sisteme de Management

Intelegerea complexitatii sistemului este esentiala pentru realizarea unei conduceri efective si eficiente a organizatiei / companiei.

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !